For nye medlemmer

Du bedes melde dig ind på holdet, så vi har kontaktoplysninger. Hvis man som ny spiller i klubben, eller som u6/u8 spiller fortryder inden for de første 2 træningsuger, tilbageføres beløbet til Dankortet ved at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Det er vigtigt at angive e-mailadresse allerede i første felt, hvor man bliver bedt om det eller et mobilnummer. Ellers modtager man ikke den kode, der skal bruges senere. Der kommer en advarsel til sidst, hvis man ikke har oplysninger i et af de anbefalede felter.

Koden bruges, når man tilmelder sig hold, stævner, evt. arrangementer.

Medlemmer, der tidligere har spillet i en anden klub under DHF, skal være opmærksomme på, at vi skal have dit spillercertifikat - det henter vi elektronisk. Dette gælder alle årgange.

Når du melder dig ind i ØHK, skal du derfor skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og give besked om, hvilken klub du kommer fra. Det tager op til 10 dage at få dit spillercertifikat, og der må ikke spilles officielle kampe for ØHK, inden det er godkendt.

Hvis du kan erklære, at du ikke har spillet for en anden klub, skal du downloade og udfylde nedenstående en spillererklæring. Du kan scanne den ind og sende til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller aflevere den til din træner/holdleder. Du er også velkommen til at aflevere den til vores kasserer.