Tilmelding

Sådan tilmelder du dig

  1. Vælg ønsket hold (nedenstående)
  2. Tjek, at det rigtige hold er valgt
  3. Klik på 'Tilmeld'
  4. Der åbnes et nyt vindue, og det er VIGTIGT at vælge "Allerede medlem" i højre side, medmindre du melder dig ind i klubben for første gang

 

Hvis du opdaterer (F5) den aktuelle holdinfoside efter betaling, kan du se, at du eller dit barn er registreret på holdet. Dette gælder dog ikke tilmeldinger til stævner/arrangementer. Du bør altid få en bekræftelse umiddelbart efetr tilmelding, ellers er der problemer med barnets profil i ØHK.

Oprettelse uden netbetaling

Nedenstående link må kun bruges efter aftale. Det bruges af ledere og de nyoprettede medlemmer, der ikke har mulighed for at betale med Dankort / Visa kort. Du registreres på en 'opsamlingsliste', hvorfra vores kasserer kan flytte dig ind på holdet, når pengene er modtaget via bankoverførsel eller kontantbetaling.

Du kan aftale brug ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms til 27218431.

Tjek evt. din adgang

Hvis du er medlem af en anden klub, der bruger Conventus, kan det være din kode derfra, der skal bruges.

Du vil få vist alle medlemskaber, der er oprettet på samme mailadresse - altså også medlemskaber af andre foreninger, der bruger Conventus.