ØHK Hedensted får igen Herre Senior i 2019/20

Herre Senior starter op i ØHK Hedensted den kommende sæson - 2019/20.

De seneste år har ØHK Hedensted kun været repræsenteret på kvindesiden i seniorrækkerne, men endelig, langt om længe, er det igen tid til at starte op på ny på herresiden.

Det er lykkes at finde en træner, som er topmotiveret og klar på at forsøge at få ØHK Hedensted tilbage i senior rækkerne for herrer. 

Den ny træner er Anders Bøtcher, der selv bor i Hedensted, og som i mange år har haft sin håndboldmæssige gang i Give – I mange år som fast mand i 2. divisionstruppen og det seneste år har han vikarieret som både spiller og træner på deres jyllandsserie hold. Anders er tilflytter til Hedensted og arbejder til dagligt på efterskolen BGI Akademiet, hvor han blandt mange andre opgaver også er håndboldtræner.

Det vigtige for os er, at alle der har interesse i at spille håndbold, er velkomne. Vi skal have skabt en kultur, hvor der er plads til alle. Formålet er at spille en masse god håndbold og have det sjovt med det! 

Vi vil afholde ét træningspas torsdag den 23. maj fra kl. 20-21.30 ca. (+ 3. halvleg :)), hvor alle interesserede er velkomne – og tag endeligt alle med, som du tænker kunne have interessen i at være med. Vi vil udover denne dato afholde 1-2 yderligere træningsaftener i juni måned.

Vi ser frem til et par hyggelige aftener og håber på stort fremmøde.