Ny i ØHK Hedensted

I ØHK Hedensted glæder vi os altid meget til at tage imod nye spillere - uanset om du har spillet lidt, meget eller skal prøve det for første gang.

 

Kom og prøv - det koster ikke noget

Du er velkommmen til at komme til en træning og prøve at træne med et par gange, inden du melder dig ind i klubben.

Se, hvornår vi træner >>>

Du møder bare op, men du er også velkommen til at tage fat i træneren for det hold, der passer til dig. Klik på Holdinfo i menuen. Under hvert enkelt hold finder du kontaktinfo på trænerne.

 

Skal du afgive erklæring eller få udstedt et spillercertifikat?

(Gælder for alle rækker fra U10 og op)

Når du er ny spiller i ØHK Hedensted, skal du enten afgive en erklæring om, at du ikke har spillet for en anden klub - eller få udstedt et spillercertifikat.

Vi henter spillercertifikatet elektronisk. Når du melder dig ind i ØHK, skal du derfor kontakte vores kasserer eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og give besked om, hvilken klub du kommer fra. Det tager op til 10 dage at få dit spillercertifikat, og der må ikke spilles officielle kampe for ØHK, inden det er godkendt.

Hvis du kan erklære, at du ikke har spillet for en anden klub, skal du downloade og udfylde nedenstående blanket (55 Kb), som skal være kassereren i hænde senest 2 dage før første kamp, så man kan blive gjort spilleberettiget.
 

Download spillercertifikat indmeldelse